Provsömnad!

Till jobbet iklädd provsömnad! Vävt tyg, byxor och dessutom väldigt blommigt! Hur ska det här gå?? ???

Ha en fantastisk dag allesammans! ?☀️?

Mönstret är Lauren pants från Jenny Hellström. En del justeringar krävs innan jag blir helt nöjd!

Pin It

Syfestivalen, Älvsjö, 23-25 februari

Inga planer för helgen? Köp en biljett till Syfestivalen! Silhouette Cameos, pressar och alla tillbehör man kan önska sig finner du hos Folier i monter B11:11. Nytt för i år är live tutorials och workshops (make & take)! Jag är på plats i montern under hela söndagen och kl 13 visar jag hur man arbetar med rhinestones. Hoppas vi ses! ?

Pin It

Dagens 5minuters-pyssel

Det börjar bli dags att städa ut julen känner jag. Igår hade vi allra sista julklappsutdelningen, och med det fick de första tulpanerna flytta in. Så här lätt kan man piffa upp en enkel glasvas från Ikea.

Allt du behöver är hobbylack, glitter och tejp.

Tejpa en kant, måla med hobbylack och häll över glitter. Håll dig över ett papper så kan du lätt hälla tillbaka glitter som inte fastnar i burken.

Huruvida detta sitter i tvätt låter jag vara osagt, men jag hoppas nästan det släpper lätt så jag kan matcha tulpaner med en annan färg glitter nästa gång! ?

Pin It

Vi ses på Syfestivalen 27-29 oktober 

Besök Folier i monter B12:11 på Syfestivalen 27-29 oktober! Vi kommer att ha med oss skärmaskiner, vinyler och annat för att du ska kunna göra tryck och applikationer på dina alster. Vi visar hur man enkelt skapar dekorationer för väggar, glas och tyg med hjälp av de maskiner och material vi kan erbjuda. Vi ses i monter B12:11! Mig får ni en chans att hälsa på under söndagen. ??

Pin It