Naruto och en bit av Sverige

Det absolut bästa med mitt jobb är de internationella kontakterna. Jag träffar och lär känna de mest fantastiska människor som jag aldrig skulle träffa på annars. Det som är synd är att man inte kan träffas i person så ofta, och allra jobbigast är det när någon slutar och man inte kan vara med och säga hej då IRL. 

Idag slutade en av mina finaste kollegor som genom åren även har blivit min bästa virtuella vän. När man har ca 624 mils avstånd till varandra är det svårt att ge en gåva, men med Naruto och en bit av Sverige vet han att jag tänker på honom iallafall!

Pin It

12100 pärlor

Vissa projekt tar helt enkelt längre tid än andra…

1 januari – nytt år, nytt projekt:

image

13 januari – so far, so good. Men här någonstans börjar man fundera på vem man kan betala för att få alla blå pärlor lagda…

image

28 februari – done! But now what…?

image

18 april – efter att ha varit i ”att-kasta-högen” och vänt ett par gånger är den äntligen klar!

image

Så vad har jag lärt mig av detta då? Jo, framför allt en sak – om jag någonsin får för mig att lägga 12100st 2,5 millimeters mini-pärlor med pincett igen ska jag göra var platta för sig och föra dem samman först när de är strukna. Det är verkligen inte plätt-lätt att stryka dem alla samtidigt!

Pin It

Pärlade julkort

Ska du göra egna julkort i år? Då är det hög tid att sätta igång nu! Ett roligt pyssel som man kan göra med barnen är att pärla julmotiv och klistra på julkorten. Själv jobbar jag med minihama men det fungerar så klart med andra storlekar med. På Pinterest finns det massor av inspiration till mönster, och du får säkert upp en hel del om du väljer att googla med. Eller så inspireras du av mitt galleri nedan. Trevlig pärlstund!

Pin It