Bokstavslampa

Jag lider av ett ganska vanligt pyssel-syndrom; det är allt som oftast jag ser något i en butik och tänker ”äsch, det där kan jag ju göra själv!” Just detta syndrom var orsaken till det pyssel mitt senaste inlägg på Silhouette Sverige-bloggen handlar om. Äldsta barnet såg en bokstavslampa i butik och jag sa just det, att en sådan kan jag göra själv! Jag tog till mitt favoritmaterial – papper! Nu får vi hoppas att barnet blir nöjt!

Pin It

Mer bling åt folket

En paus blev det visst här… en paus fylld av för mycket jobb, influensa, sjuka barn… men också en del pyssel! Jag ska se till att göra en catch up här snart, för jag har en del att visa!

Men idag skriver jag i min roll som ambassadör för Folier. Och temat glittrar lite extra denna gång! ???

Det finns en uppsjö av glittriga vinyler som ger en design extra bling och glans, men så finns det också strasstenar, eller rhinestones som det heter på engelska. Och här pratar vi Bling med stort B! Roligt är det också, och inte alls speciellt svårt. I mitt senaste inlägg på Silhouette Sverige-bloggen visar jag hur man gör om en vanlig font till en strass-design. Det är lite pill, men helt klart värt det. Mer bling åt folket!

Pin It

Julpynt i tråk-rum

Här hemma börjar julblommor och ljus sakta men säkert pryda fönsterbläck och hyllor. Dock har vi två tråk-rum utan fönsterbläck, som vi dessutom har inkvarterat våra barn i så att ställa något på hyllorna bland en miljard leksaker är inte aktuellt. Fönstrena vätter dessutom åt öster så vi har mörkläggningsgardiner för att undvika att barnen vaknar av solen en tidig lördagsmorgon. Inga hängande stjärnor heller med andra ord… Tråkigt som sagt, tills jag upptäckte Silhouettes tryckbara Window Cling Material! Dags att gå all in!

Läs mer på Silhouette Sverige-bloggen om detta otroligt roliga material!

Pin It

Sista minuten-pyssel inför Halloween 

Tidsbrist och idétorka i kombination men barn som så gärna vill fira Halloween… känns det igen? På Silhouette Sverige-bloggen finns nu några tips på enkla sista minuten-pyssel som du gör med hjälp av din Silhouette Cameo. För inte behöver det vara så storslaget – en pumpalykta räcker fint, och lyser dessutom upp höstmörkret. Och vet man med sig att små spöken kommer att knacka på dörren kanske man vill sätta upp en välkomst-skylt?Pin It

Wine a little, laugh a lot

Om knappt en månad är det Halloween och Silhouette Sverige-bloggen kommer att fyllas med Halloween-pyssel av olika slag under de kommande veckorna. Men även om du inte firar Halloween så tycker jag att du ska läsa mitt senaste inlägg, för det ger dig tips om en fin ”gå bort-present” som du kan variera i oändlighet. För vi är många som gärna ger bort en flaska vin när vi bjuds på middag, och den är ännu roligare att ge bort om den kommer i en fin förpackning!


Pin It