Jag måste adoptera en tjej i varje storlek…

… alternativt se till att mina vänner producerar fler prinsessor! 

Mönstermagasin och böcker fullkomligt svämmar över av superfina tjejiga mönster som mina grabbar inte alls vill ha på sig. Idag fick jag chansen att dela med mig av lite sykunskaper till PemmieBus och i utbyte jobba med ett typiskt tjej-mönster från Heilt Spesiell.

Bandkantaren fick jobba en del som ni ser och dagens lärdom är att vara väldigt noga när man måttar och skär remsorna. Jag skar och rullade upp 1 meter svart mudd igår och skar på 4 cm istället för 4,2 cm. Det fungerar utmärkt OM man håller sig på 4 cm – slarvar man och hamnar på ca 3,7 – 3,8 cm täcker inte sömmen den vikta muddkanten. ? 

Lite sprättande och tandagnissel men till slut hade vi fått till ett set. Och PemmieBus har en nöjd sessa där hemma! ?

Pin It

4 thoughts on “Jag måste adoptera en tjej i varje storlek…”

  1. Sy-sessionen idag gav mersmak och dottern blev mycket nöjd med linnet och trosorna!

Kommentarer inaktiverade.